Економіка

Житомирська фірма може отримати 320 млн грн за утримання доріг місцевого значення

8 July 2019, 16:54

ТОВ «Житомирський автодор» взяв участь у тендері на послуги з експлуатаційного утримання 6941,5 км автомобільних доріг місцевого значення у Житомирській області і запропонував найвигіднішу ціну – 320 млн 755,7 тис. грн.

Про це йдеться у протоколі розкриття тендерних пропозицій, опублікованому 8 липня на ресурсі ProZorro.

Тендер був оголошений управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації на початку травня 2019 року. Очікувана вартість робіт становила понад 364,5 млн грн.

На участь у відкритих торгах надійшло 5 цінових пропозицій, проте до аукціону допустили лише двох учасників: ТОВ «Житомирський автодор» (м. Житомир) та ПП «Автомагістраль» (Київська область).

8 липня відбувся електронний аукціон, в ході якого житомирська компанія знизила свою первинну пропозицію на 42,3 млн грн і випередила конкурента, пропозиція якого була на 5 тис. грн вищою. Тож наразі ТОВ «Житомирський автодор» очікує на прийняття рішення про визначення його переможцем торгів.

За даними ресурсу УouСontrol, ТОВ «Житомирський автодор» зареєстрований понад рік тому у Житомирі. Упродовж останніх кількох місяців фірма змінила власника, керівника, назву та адресу. Нині компанія, що займається будівництвом доріг, знаходиться за адресою вул. Мазепи, 25 у Житомирі, де донедавна розташовувалась філія Житомирського райавтодору. З січня 2019 року товариство очолює Повар Валерій Павлович. Засновником юридичної особи зі статутним капіталом у 370,6 тис. грн є Овсянніков Ігор Миколайович.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 року управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації оголосило тендер на експлуатаційне утримання доріг місцевого значення, за ці послуги готові були заплатити 365 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога утримання ОДА тендер автодор  
Матеріали по темі