Події

В автопригоді у Новограді-Волинському травмувалися пасажири таксі, яке зіткнулося з двома BMW

10 July 2019, 11:53

У місті Новограді-Волинському Житомирської області зіткнулися три автомобілі, внаслідок чого травми отримали двоє людей.

Про це 10 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 17.20 на вул. Житомирській у районному центрі.

«Попередньо, водій автомобіля Hyundai Accent, 29-річний житель м. Новограда-Волинського, здійснив зіткнення з автомобілем BMW-528 під керуванням 60-річного місцевого жителя, який рухався у зустрічному напрямку і раптово здійснив маневр розвороту. У результаті зіткнення автомобіль Hyundai відкинуло на припаркований на узбіччі автомобіль BMW-330i», – розповідають у поліції.

Унаслідок ДТП травми отримали пасажири автомобіля Hyundai, місцеві жителі віком 21 та 33 роки. Їх було доставлено до міської лікарні для обстеження та надання допомоги.

Новоград-волинський сайт 04141 інформує, що Hyundai, пасажири якого травмувалися, – автомобіль служби таксі.

«Зі слів очевидців події, водій чорного автомобіля BMW 5-ї серії, рухаючись в напрямку міста Житомира, здійснив розворот автомобіля через дві суцільні смуги. В цей час назустріч йому, по протилежній смузі руху, їхав автомобіль таксі Hyundai Accent червоного кольору, з яким відбулося зіткнення. Останнього відкинуло на узбіччя, де стояв автомобіль BMW 3-ї серії, з яким він зіткнувся», – пише Інтернет-видання.

На сайті також зазначено, що є інформація про звернення до медзакладу третього постраждалого.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2019 року на проспекті Перемоги у Києві далекобійника з Житомирської області придавило під час перевірки несправності фури: чоловік загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Новоград-Волинський БМВ Хюндай пасажир таксі  
Матеріали по темі