Події

Подробиці ДТП на Чуднівському мосту в Житомирі: водія госпіталізували

11 July 2019, 10:39

Водія, який увечері 10 липня в’їхав в опору на Чуднівському мосту в Житомирі, госпіталізували до медичного закладу.

Про це 11 липня повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«10 липня, о 19:20, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка сталась на вулиці Чуднівська. За попередньою інформацією, водій, керуючи транспортним засобом ВАЗ, не вибрав безпечної швидкості та, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на перешкоду (електроопору), яка впала на проїзну частину. Водія шпиталізовано, на місці події працювала слідчо-оперативна група», – пишуть патрульні.

Начальник служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький у коментарі Житомир.info повідомив, що внаслідок автопригоди впала опора контактної мережі тролейбусів.

«У зв’язку з ДТП тролейбуси не могли рухатися вулицею Чуднівською у бік гідропарку та розверталися на Дмитра Донцова. Однак уже за кілька годин опору відремонтували, та близько 22.00 рух електротранспорту був відновлений», – розповів Руслан Галіцький.

Як повідомляв Житомир.info, близько 19.30 год. 10 липня 2019 року на Чуднівському мосту в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль влетів у відбійник і збив електроопору. Очевидці повідомляли, що в ДТП ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ стовп Чуднівський міст  
Матеріали по темі