Події

​За тиждень у Житомирській області - 9 загиблих у ДТП, 9 дітей-втікачів та майже 100 повідомлень щодо виборів

15 July 2019, 10:43

За тиждень, з 7 по 14 липня, у Житомирській області сталося півтори сотні автопригод, в яких 9 людей загинули та 40 травмувалися.

Про це у традиційному тижневому звіті в соцмережі 15 липня повідомив начальник Головного управління поліції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Зросла кількість дорожньо-транспортних пригод на автошляхах: їх більше сталося та більше загиблих. Зареєстровано 144 ДТП, 38 з них з потерпілими. У результаті 9 людей загинули та 39 отримали травми різного ступеня тяжкості. Тому застерігаю водіїв: не нехтуйте безпекою дорожнього руху. Занадто велика ціна легковажності на дорозі – людське життя та здоров’я», - зауважив керівник поліції.

За його даними, з 557 зафіксованих порушень Правил дорожнього руху 44 становить керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Також, за даними головного поліцейського області, за тиждень правоохоронці отримали майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень, кожен шостий злочин уже розкритий.

Стабільною назвав Вячеслав Печененко кількість дітей, які з тих чи інших причин йдуть з домівок. Минулого тижня на території області зафіксовано 9 таких фактів, всі діти були знайдені та повернуті до місць проживання.

«Водночас зростає градус напруги у виборчих перегонах - станом на ранок 15 липня нами зареєстровано 97 повідомлень про ймовірні порушення законодавства. У результаті уже проведених перевірок розпочато 10 кримінальних проваджень та складено 24 адміністративних протоколи», - йдеться я у повідомленні.


Нагадаємо, 14 липня 2019 в Житомирі на вулиці Небесної сотні, поряд з Житнім ринком, затримали мікроавтобус Mercedes, у якому виявили газети з «чорним піаром» проти кандидатів у народні депутати, які балотуються по 62-му округу.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 13 липня 2019 у Новоград-Волинському районі два «Опелі» по черзі протаранили воза, що розвертався: троє людей загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ДТП вибори  
Матеріали по темі