Події

За вихідні у Житомирській області сталося три ДТП за участю мототранспорту, одна людина загинула

15 July 2019, 13:51

Лише упродовж останніх кількох днів у Житомирській області сталося три ДТП за участю двоколісних механічних транспортних засобів, у яких одна людина загинула, а троє отримали травами.

Про це 15 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

14 липня близько 16.30 фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася у Брусилівському районі. За попередньою інформацією, водій мопеда Gon Gn, 49-річний житель району, рухаючись дорогою у с. Лазарівці, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонною електроопорою. Водій загинув на місці події.

Двома днями раніше, увечері 12 липня, до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП за участі мотоцикліста, що сталася по вул. С.Кемського у райцентрі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо, близько 19.20 водій мотоцикла Honda РС35, 25-річний житель райцентру, рухаючись зі сторони центру міста у напрямку автошляху Київ – Ковель, здійснив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia під керуванням 25-річного коростенця, який рухався у попутному напрямку та виконував маневр повороту. У результаті ДТП мотоцикліст отримав травми та був доставлений до міської лікарні.

У Facebook КОРОСТЕНЬ today 13 липня опублікував коротеньке відео з місця події.


Відео КОРОСТЕНЬ today

У ніч з 12 на 13 липня на Коростенщині сталася ще одна ДТП за участі мопеда. Попередньо, близько 23.40 водій мопеда «Сеул», 18-річний житель Ємільчинського району, рухаючись дорогою неподалік с. Гулянки, не впорався з керуванням, з’їхав з автошляху та допустив падіння транспортного засобу. У результаті ДТП водія мопеда з травмами було ушпиталено до реанімаційного відділення Ємільчинської райлікарні. У пасажирки мопеда, 16-річної жительки Коростенського району, діагностовано травму руки та надано медичну допомогу.

Нині за усіма фактами розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України та триває встановлення обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 7 по 14 липня 2019 року, у Житомирській області сталося півтори сотні автопригод, в яких 9 людей загинули та 40 травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія мотоцикл мопед  
Матеріали по темі