Події

З гаража​ у Коростені, де виробляли «елітний» алкоголь, вилучили більше тонни фальсифікату

18 July 2019, 19:50

У місті Коростень Житомирської області прокуратура спільно з податківцями викрила нелегальний цех, з якого вилучено більше тонни фальсифікованого алкоголю.

Про це 18 липня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів із недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, та їх незаконний збут. Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії, на території міста Коростеня організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв, серед яких фігурують назви відомих брендів», - інформує пресслужба.

У четвер, 18 липня 2019 року, у ході досудового розслідування було проведено ряд санкціонованих обшуків, у тому числі на території міста Коростеня в гаражі - за місцем здійснення протиправної діяльності з виготовлення фальсифікату.

За результатами обшуків вилучено обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкоголю, а також більше однієї тонни готової продукції та спирту, - повідомляє прокуратура. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке проводить податкова міліція, триває.

Нагадаємо, у червні 2019 розпочався суд над трійкою «ділків», які в Житомирі та районі збували алкогольний фальсифікат.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року в Рівному співробітники податкової міліції «накрили» цех із виготовлення фальсифікованої горілки, яку продавали в Житомирській області.

Фото пресслужби прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура алкоголь фальсифікат  
Матеріали по темі