Події

​У Житомирській області шукають розбійників, які вночі вдерлися до будинку пенсіонерів, зв'язали господарів і забрали гроші та прикраси

31 July 2019, 11:12

У Житомирській області поліція розслідує розбійний напад на пенсіонерів, який трапився в ніч на 30 липня у Бердичеві.

Про це 31 липня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Повідомлення про напад на подружжя бердичівлян надійшло до поліції на світанку 30 липня. Нападники уночі потрапили у будинок та, застосовуючи погрози і фізичну силу, відібрали у господарів гроші і цінні речі. Поліцейські у рамках досудового розслідування проводять заходи для встановлення та затримання причетних до нападу», - йдеться у повідомленні.

Близько 4.40 до Бердичівського відділу поліції зателефонувала 68-річна жителька райцентру із повідомленням про напад. За словами жінки, близько 3.00 до оселі заскочили троє невідомих чоловіків у балаклавах. Вони зв’язали заявницю та її 72-річного чоловіка та, погрожуючи, стали вимагати гроші. У подальшому нападники знайшли у шафі гроші та кілька ювелірних виробів із золота і після цього пішли геть.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Бердичівського ВП та ГУ Національної поліції області, працівники кримінальної поліції та кінологи. Попередньо, нападники потрапили до будинку, відтиснувши металопластикове вікно.

«Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України тривають заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до нападу. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна», - повідомили в поліції.

Місцеве видання Ріо Бердичів повідомляє, що розбійний напад було вчинено на сім’ю працівника бердичівської санстанції. Подія трапилась у районі Загребелля в Бердичеві.

«Правоохоронці проводять оперативні заходи, опитують всіх сусідів та просять всіх, хто сьогодні вночі бачив підозрілих людей, чи підозрілі автівки в районі вулиць Бистрицька, Ботанічна чи Ботанічний провулок, повідомити про це за телефоном 102», - пише Ріо Бердичів.

Українські національні новини також повідомляють подробиці розбійного нападу в Бердичеві, зокрема про те, що зловмисники погрожували пенсіонерам праскою і забрали з шафи тисячу доларів США та золоті прикраси.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня 2018 року вночі у селі Семенівка Бердичівського району невідомі в балаклавах вдерлися до будинку депутата райради Максима Самчика, погрожували родині, катували господарів праскою та вимагали гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій розбійний напад пограбування Бердичів  
Матеріали по темі