Місто

На Крошні у Житомирі люди протестують через закриття маршрутів №53 та №53А

8 August 2019, 16:41

8 серпня жителі вулиці Андріївської, що в мікрорайоні Крошня в Житомирі, зібралися на протест, аби висловити невдоволення закриттям маршрутів №53 та №53А.

Після 16.00 год. на кінцевій зупинці автобусного маршруту №53, що на Андріївській 41/1, зібралося зо три десятка людей. Станом на 16.30 представників міської ради на місці протесту не було, однак присутній представник перевізника.

Жителі мікрорайону збирають підписи під зверненням до заступника міського голови Дмитра Ткачука, щоб їм повернули автобуси №53 та №53А.

Однак, зазначають люди, номер маршруту для них особливого значення не має – буде це №53А чи №4А, головне – щоб можна було дістатися на Велику Бердичівську, не йдучи в інший кінець вулиці.

Подробиці – у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, з 7 серпня 2019 року в Житомирі комунальні автобуси трамвайно-тролейбусного управління припинять рух за маршрутом №53 та №53А. Натомість містянам буде запропоновано нові оптимізовані маршрути. Чому ці маршрути закривають, пояснив заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест маршрутка №53  
Матеріали по темі