Події

У Коростені 32-річний чоловік убив дружину і застрелився

9 August 2019, 10:30

У місті Коростень Житомирської області чоловік вкоротив собі віку. А в будинку за місцем його проживання поліцейські знайшли тіло дружини із ознаками насильницької смерті.

Про це 9 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

8 серпня увечері до Коростенського відділу надійшло повідомлення про самогубство 32-річного чоловіка. Тіло чоловіка на березі річки знайшов батько. Під час огляду поліцейські зафіксували у нього вогнепальне поранення голови, що і стало, ймовірно, причиною смерті. Остаточну відповідь на це питання дасть призначена судово-медична експертиза. Зброю, з якої було вчинено фатальний постріл, знайдено поряд та вилучено. Це мисливська рушниця, зареєстрована на загиблого.

«Під час подальших слідчо-розшукових заходів працівники слідчо-оперативних груп Коростенського відділу та Головного управління Нацполіції в області встановили місце проживання чоловіка та разом з експертами Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС провели огляд будинку. У ході цього було виявлено тіло дружини загиблого. Попередньо, смерть 28-річної жінки настала у результаті отриманих травм», – інформують у поліцію.

Також на місці події вилучено низку речових доказів вбивства.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Одна з версій розвитку подій, яка нині перевіряється: між подружжям уночі з 7 на 8 серпня виникла суперечка, у ході якої чоловік наніс дружині тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до її смерті. Згодом він намагався приховати скоєне, а коли зрозумів, що це неможливо, учинив самогубство.

Подружжя виховувало двох синів, нині діти перебувають під опікою рідних.

Триває встановлення усіх обставин. За зібраними наразі відомостями, родина не була кризовою і мала середній достаток.

Як Житомир.info, 30 липня 2019 року в Житомирі пенсіонер до смерті побив дружину і спробував вкоротити собі віку.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство самогубство поліція Коростень  
Матеріали по темі