Місто

Голова житомирської ГО показав підписи жителів Крошні щодо відновлення автобусних маршрутів №53 та №53А

12 August 2019, 10:35

Під звернення до мера Житомира з вимогою повернути на Крошню автобусні маршрути №53 та №53А підписалися майже 700 людей.

Про це 11 серпня повідомив голова громадської організації «Молодь за Єдину Україну» Олексій Проноза.

«693 підписи за відновлення маршруту 53 та 53А, зібрали жителі Крошні під колективним зверненням до міського голови за ці вихідні, з вимогою повернути транспортні маршрути, що діяли до 6 серпня. Плануємо вже взавтра провести конструктивну зустріч з міським Головою та передати йому особисто "голос" майже 700 громадян Крошні! Сподіваємось бути почутими та віримо, що до радикальних дій не дійде», - написав Проноза та виклав фото звернення і підписів.

Деякі читачі звернули увагу на однакові підписи та написані однією рукою імена й адреси.



Нагадаємо, об’єднання маршрутів №10 та №110 й запуск комунальних автобусів на маршрут №4 замість скасованих №53 та №53А викликало нарікання жителів Крошні: ввечері 8 серпня на зупинці громадського транспорту по вулиці Андріївській люди почали збирати підписи за повернення автобусів №53 та №53А.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира планує продовжувати об’єднання містких та приміських автобусних маршрутів: за пропозицією Тетерівське ОТГ розглядається варіант об'єднання маршрутів №126 і №25; Іванівська сільрада розглядає пропозицію щодо ліквідації маршруту №104 та продовження міських маршрутів №23 і №26.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт Крошня маршрутка Проноза  
Матеріали по темі