Влада

​Позачергова сесія Житомирської міськради розпочалася з нагородження керівниці Центру танцю Аvante

22 August 2019, 09:42

Позачергова 52-га сесія Житомирської міської ради, яка почалася о 9.20 22 серпня - із 20-хвилинним запізненням, стартувала з нагородження керівника Центру танцю Аvante Інни Бурдейної.

Грамоту Верховної ради «За заслуги перед українським народом» вручив народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Інна Петрівна відродила балет у Житомирі, тут багато років проводиться Міжнародний конкурс-фестиваль», - зазначив депутат Верховної ради.

Також мер міста Сергій Сухомлин подякував студії Аvante, яка цього року виграла Кубок у грузинському місті-побратимі Кутаїсі.

"Буквально завтра Аvante зустрічає в Житомирі дитячий футбольний клуб з Кутаїсі "Торпедо", який приїде на футбольний турнір, який пройде в нашому місті 24 серпня. Вони дуже хотіли приїхати до Житомира. Там були проблеми із квитками, але, дякуючи компанії Янейр, яка фактично безкоштовно перевозить цих дітей, (забезпечивши) 20 квитків туди і назад з міста Батумі, футболісти вже завтра будуть у Житомирі", - розповів Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у травні 2019 року житомирський центр танцю Аvante отримав гран-прі міжнародного фестивалю «Золоте руно» в грузинському місті Кобулеті та взяв участь у 10-му Міжнародному фольклорному фестивалі в Кутаїсі, де також став лауреатом.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня стало відомо про скликання позачергової сесії Житомирської міської ради на ранок 22 серпня: у порядку денному три питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Аванте Бурдейна  
Матеріали по темі