Місто

​За сцену, звук та LED-екрани для святкування Дня Житомира заплатять майже 550 тис. грн

3 September 2019, 13:28

Управління культури Житомирської міської ради майже за 550 тис. грн замовить оснащення концертної сцени та встановлення LED-екранів для святкування Дня Житомира.

Відповідний тендер на послуги у сфері організації робочого середовища був оголошений 14 серпня. За умовами тендерної документації, підрядник має забезпечити технічні райдери гуртів та артистів, які виступатимуть у Житомирі на День міста 14 та 15 вересня. Мова йде про конструкції сцени, LED-екрани, забезпечення вимог щодо звуку, освітлення та загалом якісного виступу артистів.

Очікувалось, що на дані послуги витратять 565 тис. грн. 30 серпня відбувся аукціон і завдяки пропозиції ФОП Гребеньовський В.М. витрати на сцену та її оснащення вдалося дещо знизити. Підприємець запропонував надати визначені тендерною документацією послуги за 548 тис. 483,48 грн. Наразі його пропозиція розглядається тендерним комітетом, який повідомив про намір укласти договір з переможцем торгів.

За даними ресурсу clarity-project.info, ФОП Гребеньовський В.М. – підприємець з Тернопільщини, який у минулому році виграв подібний тендер управління культури Житомирської міської ради і облаштовував концертну сцену до Дня міста за 424 тис. грн.

Нагадаємо, організація і проведення Дня міста і «Культурної версії» в 2019 році обійдеться Житомиру в 420 тис. грн. Таким чином на святкування 1135-річниці заснування Житомира витратять майже 1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2019 Житомирська міська рада опублікувала план заходів до Дня міста, який ще не отримав погодження виконкому. Перший день святкувань планують завершити концертом за участю українського музичного гурту «КАZКА» та українського рок-гурту «Цвіт Кульбаби».

Затвердити план заходів до Дня міста планують на наступному засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради, яке відбудеться 4 вересня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста концерт тендер сцена  
Матеріали по темі