Події

​Десятки людей стали свідками, як у Житомирі стріляли в поліцейського охорони

9 September 2019, 14:05

Близько 10:00 9 вересня в Житомирі стався збройний напад на поліцейських охорони.

По вулиці Велика Бердичівська, 81, навпроти Житомирського лабораторного центру, невідомі вчинили напад із застосуванням вогнепальної зброї на поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області, коли ті переносили сумку з грішми з магазину до спеціального автомобіля.

Внаслідок події було один із поліцейський охорони отримав поранення у ногу. Наразі чоловік знаходиться у лікарні.


«‎Під час цього поліцейського було поранено, водночас він встиг убезпечити кошти, закинувши сумку з грошима у автомобіль, інший у той час заблокував автомобіль зсередини», - розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

За словами речниці ГУНП у Житомирській області Алли Ващенко, ранкову стрілянину бачило кілька десятків людей.

«‎Подія сталася зранку у центральній частині міста, поліцейські встановили кілька десятків людей, які можуть щось посвідчити. Наразі з ними працюють слідчі, опитуючи їх та встановлюючи всі обставини», - говорить Алла Ващенко.

Подію попередньо кваліфікують за статтею «Розбійний напад». Наразі на місці події працює слідчо-оперативна групи ГУНП і Житомирського відділу поліції. А на території Житомирської області розпочали оперативні заходи для затримання озброєних нападників.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року в Києві затримали жителя Житомирської області, який викрав 3 млн грн з інкасаторського автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад зброя поліція охорони поранення інкасатор  
Матеріали по темі