Фоторепортаж

Фоторепортаж з Замкової гори в Житомирі, де проходить «Спортивна кухня» з Олегом Ковальчуком

14 September 2019, 18:32

14 вересня на Замковій горі у Житомирі проходить спортивно-кулінарне шоу «Спортивна кухня. Їж та будь здоровий!» від відомого українського кухаря Олега Ковальчука.

Олег Ковальчук родом з Коростишева Житомирської області, брав участь в телешоу «МастерШеф – 6». Активно займається спортом та захоплюється моржуванням. Кухар у відмінній спортивній формі прибув до Житомира, аби поділитися секретами здорового харчування. Дівчата підходили до нього по автографи.

Готувати корисні фреші, фруктові салати та інші корисні й смачні страви йому допомагали відомий ресторатор Анатолій Лук'янчук, учасник Мастер-шеф-6 Коба Кравеішвілі та чемпіонка України з фітнес-бікіні-2019 Ольга Волконська. Усе приготовлене ними можна було куштувати безкоштовно.

Також на Замковій багато цікавих дитячих та спортивних локацій. Вихованці дитячих спортшкіл Коростишева та Бердичева дають майстер-класи з основ самозахисту. Шоу проходить у рамках святкування 1135-ї річниці від дня заснування Житомира та триватиме до 19.00.

Як повідомляв Житомир.info, до Дня міста на Соборному майдані проходить всеукраїнський фестиваль військових оркестрів, пряма трансляція тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спортивна кухня Олег Ковальчук День міста  
Матеріали по темі