Влада

Бунечко просив прем’єр-міністра посприяти у звільненні керівника Служби автодоріг в Житомирській області

27 September 2019, 11:27

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук 26 вересня провів з регіонами України селекторну нараду, в якій взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та його заступниця Наталія Остапченко.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«Під час наради обговорювали питання діяльності територіальних органів центральних органів виконавчої влади, концептуальних підходів функціонування РДА, формування інвестиційних проєктів з розвитку конкурентних переваг регіонів. Кожен регіон має підготувати по 2-3 інвестиційних проєкти, які можуть бути реалізовані та успішні. Також в областях мають проаналізувати всі функції райдержадміністрацій і запропонувати розподіл деяких з них. Частину функцій на себе мають перейняти громади», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що голова ОДА Віталій Бунечко звернувся до Глави Уряду з проханням посприяти у звільненні керівника Служби автомобільних доріг в Житомирській області Геннадія Савченка.

Нагадаємо, на сесії Житомирської облради 17 вересня 2019 року депутати прийняли звернення до Кабміну з проханням звільнити начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадія Савченка. Тому передувала критика керівника обласної САД з боку окремих депутатів та голови ОДА Віталія Бунечка, який розповідав про «негатив» місцевої Служби автодоріг та обурювався відсутністю на сесії Савченка, який поїхав на нараду в Київ. САД відреагувала на це постом у Facebook.

Як повідомляв Житомир.info, під час своєї першої пресконференції 28 серпня 2019 року новопризначений голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розкритикував роботу начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Романа Крисюка та керівника житомирської САД Геннадія Савченка й обом запропонував звільнитися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко САД Гончарук Савченко звыльнення  
Матеріали по темі