Фоторепортаж

Гігантська техніка у середмісті Житомира та черга за білоруськими солодощами на ярмарку. Фоторепортаж

3 October 2019, 12:32

Трактори, автобуси, екскаватори, гігантські вантажівки і комбайни – 3 жовтня на житомирському майдані Соборному проходить виставка великогабаритної техніки у рамках Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь.

Соборний у ці дні перетворився на ще одну локацію прогулянок та відпочинку: і дорослі, і малі з зацікавленістю роздивляються новенькі величезні машини та фотографуються біля них. За інформацією пресслужби міської ради, на експозиції представлено більше 70 одиниць української, білоруської та українсько-білоруської техніки.

Відповідно до програми заходів Форуму, опублікованій на сайті ОДА, офіційно виставку великогабаритної техніки мають відкрити 3 жовтня з 14 до 15 год.

А на пішохідній вулиці Михайлівській розгорнувся ярмарок продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України і Білорусі. Наша фотокореспондента, яка вже побувала на ярмарку, зауважує, що до ятки з білоруськими солодощами вишикувалась черга. Серед охочих накупити привезених солодких смаколиків переважно люди старшого віку.

Деякі продукти тут можна скуштувати, скажімо, дегустацію пропонують продавці у рундуку з українськими м’ясними виробами.

У Житомирській міській раді інформують, що ярмарок триватиме 3 та 4 жовтня до 21:00 год.

Нагадаємо, 3 жовтня у Житомирі стартували заходи в рамках проведення Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь. Розпочались вони з ранкового засідання українсько-білоруської консультативної ради ділової співпраці, яке проходить у сесійній залі Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 1 жовтня 20190 року перекрили рух транспорту на майдані Соборному в Житомирі у зв’язку з підготовкою до Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. В усіх напрямках від головного майдану міста були затори, автомобілі й маршрутки рухалися в об’їзд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Білорусь Форум регіонів виставка ярмарок  
Матеріали по темі