Місто

​Під стінами Житомирської ОДА кілька десятків підприємців протестують проти нового закону

7 October 2019, 12:21

Зранку 7 жовтня на майдані Корольова, під станами Житомирської облдержадміністрації, зібралися кілька десятків підприємців. Люди протестують проти введення касових апаратів і просять президента заветувати закон № 1053-1, прийнятий Верховною радою 20.09.2019, "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг". Разом з тим підприємці просять внести зміни в законодавство, аби захистити ФОПів.

Учасники акції тримають у руках плакати з написами «Влада нова – граблі старі», «ФОП вмирає – олігарх процвітає», «Не знищуйте спрощену систему оподаткування для малого бізнесу», «За VETO».

Подробиці дивіться у відеосюжеті

Нагадаємо, голова Державної податкової служби Сергій Верланов переконаний, переконаний, що набуття чинності законопроєктів №1073 та № 1053 значно зменшить рівень тінізації економіки.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 17 вересня 2019 року депутати ухвалили звернення до голови Верховної ради Дмитра Разумкова щодо відтермінування прийняття законів про касові апарати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФОП закон акція протест  
Матеріали по темі