Влада

Депутата Житомирської облради хочуть призначити директором комунального видавництва

15 October 2019, 17:00

Депутата Житомирської обласної ради від ВО «Свобода» Юрія Бовсуновського хочуть призначити на посаду директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся».

Відповідний проєкт рішення сесії 15 жовтня оприлюднили на сайті обласної ради.

«Враховуючи рекомендації конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» Житомирської обласної ради від 18.09.2019, постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Призначити Бовсуновського Юрія Івановича на посаду директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» Житомирської обласної ради, з укладенням контракту строком на три роки», - йдеться у проєкті рішення.

Один з учасників конкурсу повідомив, що на посаду було чотири претенденти, серед них і в.о. директора видавництва «Полісся» Тетяна Безверха, яка виконує обов’язки керівника з 23 листопада 2017 року.

На сайті облради зазначено, що Юрій Бовсуновський – підприємець, його освіта – Житомирське медичне училище, зубний технік.

В декларації депутата-свободівця за 2018 рік відсутня будь-яка інформація про доходи. У родини в Житомирі є два житлових будинки та дві квартири, дружині з січня 2015 року належить автомобіль Toyota Prado 2006 р.в.

Юрій Бовсуновський – директор ТОВ «Поліська фортеця», яка належить йому і дружині. Основний вид діяльності товариства до квітня 2019 року був «виробництво електроенергії», а зараз – «інші види освіти».

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговий парламентських виборах 2019 року Юрій Бовсуновський балотувався до Верховної ради від ВО «Свобода» по Чуднівському одномандатному округу №67, куди входить частина Житомира, й отримав 2,9% голосів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Бовсуновський видавництво призначення  
Матеріали по темі