Влада

В Житомирській ОДА оголосили конкурс на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

18 October 2019, 14:45

Розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 17 жовтня 2019 року оголошений конкурс на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Інформація про вакансію та умови конкурсу розміщені на державному порталі вакансій.

«Ступінь вищої освіти не нижче магістра. Досвід роботи на посадах державної служби категорій ’Б’ чи ’В’ або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років. Вільне володіння державною мово», - такі вимоги до кандидатів на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА.

Посадовий оклад начальника управління – 9690 грн, також передбачені надбавки, доплати та премії відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу».

Документи він претендентів на цю посаду приймаються до 28 жовтня, конкурс планують провести 5 листопада 2019 року.

vakans-1

Скріншот з державного порталу вакансій

На сайті Житомирської ОДА в розділі «Вакансії» інформації про конкурс на цю посаду станом на 14:30 год. 18 жовтня немає.

Нагадаємо, начальниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації Ольга Григор’єва звільнилася 3 липня 2019 року, з 1 січня 2019 року і до звільнення Григор’єва отримала 270 тис. 27 грн зарплати. 12 липня вона перерахувала 80 тис. грн у виборчий фонд кандидата в народні депутати по Житомирському одномандатному округу №62 Ігоря Гундича, який до 27 червня 2019 року був головою Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови ОДА від 10 жовтня 2019 року оголошений конкурс на посаду директора департаменту регіонального розвитку, де зараз т.в.о. директора киянка Інна Хоменко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА вакансія  
Матеріали по темі