Фоторепортаж

Бабине літо і «компанійські» білочки у житомирському гідропарку. Фоторепортаж

22 October 2019, 16:21

Жовтень радує теплом бабиного літа, тож у обідню пору вівторка, 22 жовтня, у житомирському гідропарку досить людно.

Більшість прийшли сюди, прихопивши з собою волоські горіхи – гостинці для білочок. «Підприємливі» рудохвості людей тут зовсім не бояться і, забравши з рук горіха, ховають його в листі та прибігають за ще одним. Дехто зізнається, що приходить сюди щодня, адже білки дарують неймовірно радісні емоції.

Хоч сонце не шкодує тепла, на пляжі нині майже ніхто не засмагає: лише один відпочивальник, що приліг в одязі біля води, потрапив в об’єктив камери нашого фотографа.

… Тепле осіннє проміння, що пробивається крізь багряно-золотаві крона дерев, шурхотливе листя під ногами і «компанійські» білочки – так нині зустрічає гідропарк відвідувачів. Тож житомиряни йдуть сюди, аби просто помилуватися «позолоченою» природою, зібрати осінні букети, поспілкуватися з друзями на просторах «осінньої казки».

Як повідомляв Житомир.info, за прогнозами синоптиків, упродовж 22-24 жовтня 2019 року в Житомирі утримається сонячна та тепла погода. Проте вже в п’ятницю, 25 жовтня, температура повітря почне поступово знижуватись.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: осінь жовтень природа гідропарк  
Матеріали по темі