Влада

На апаратній нараді голова Житомирської ОДА представив свого нового першого заступника

4 November 2019, 11:17

Щотижнева апаратна нарада за участі керівників структурних підрозділів розпочалась із представлення нового першого заступника голови ОДА — Володимир Федоренко.

Про це 4 листопада повідомив у Facebook голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«Переконаний, що Ваш професійний досвід, управлінський талант і організаторські здібності допоможуть домогтися великих досягнень на цьому відповідальному посту для подальшого соціально-економічного та інвестиційного розвитку Житомирщини!», - написав Бунечко.

Нагадаємо, в травні 2018 року Володимира Федоренка обрали головою обласної організації Аграрної партії. На позачергових парламентських виборах 2019 року Федоренко балотувався до Верховної ради по списку Аграрної партії, де був під №12. Володимир Федоренко проживає у Києві, є кінцевим бенефіціарним власником п’яти фірм, дружина – шести, його дохід від зайняття підприємницькою діяльністю в 2018 році становив 958 тис. 257 грн, дружина підприємництвом заробила 2 млн 64 тис. 368 грн. Федорекно 17 вересня 2019 року оприлюднив «щорічну» декларацію першого заступника голови ОДА, 4 жовтня він подав декларацію кандидата на цю посаду і 11 жовтня опублікував виправлену декларацію кандидата на посаду першого заступника голови Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2019 року голова ОДА Віталій Бунечко розповідав, що дві людини проходять співбесіди на посади заступників, а він з 11 жовтня залишається з однією заступницею – Наталією Остапченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Федоренко  
Матеріали по темі