Події

ДТП з 4 автівками на бердичівській трасі: четвертий учасник зупинився перед стовпом

5 November 2019, 16:27

4 листопада на бердичівській трасі, біля населеного пункту «Пряжів» Житомирського району, трапилася автопригода за участю 4 автомобілів.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомирської області.

Спочатку патрульні повідомляли про 3 машини, які зачепили одна одну, згодом стало відомо про мікроавтобус, який також став учасником ДТП і мало не в’їхав у стовп.

Зі слів старшого інспектора пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяни Носадчук, ДТП трапилася на 188-му кілометрі міжнародної траси М-1 Житомир-Могилів-Подільський.

«О 17:10 години 4 листопада надійшло повідомлення, що на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (М-21), за мостом через річку Гуйву, сталася автопригода за участю трьох автомобілів: Opel (водій – 1962 року народження), Volkswagen (водій – 1991 року народження) та Skoda (водій – 1993 року народження). Автомобіль Opel не вибрав безпечної швидкості руху, його відкинуло на зустрічне авто – Volkswagen. Після цього відбулося зіткнення зі Skoda», – розповіла Тетяна Носадчук.

Також вона зауважила, що в цій ДТП є четвертий учасник – білий мікроавтобус Volkswagen, який ні з яким автомобілем не зіштовхнувся, однак, рухаючись по трасі й побачивши скупчення автомобілів, викрутив кермо убік, з’їхав у кювет і зупинився просто перед бетонним стовпом, дивом не зачепивши його. Водій та автомобіль ушкоджень не отримали. Так само немає повідомлень про потерпілих у цій автопригоді.

Нагадаємо, 4 листопада 2019 на бердичівській трасі легковик зіткнувся з пасажирською маршруткою.

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2019 року на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський, у селі Двірець Житомирського району, автомобіль Ford Focus злетів у кювет, врізався в дерево і загорівся.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія мікроавтобус поліція  
Матеріали по темі