Події

«Замінований» поблизу Коростеня потяг простояв півтори години, вибухівку не знайшли

7 November 2019, 12:11

З 09.40 год до 11.20 год 7 листопада поблизу Коростеня у Житомирській області, правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування та шукали небезпечні пристрої та речовини у потязі Львів-Київ. Вибухівку не знайшли.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Правоохоронці об 11.20 завершили огляд пасажирського потяга, зупиненого для перевірки у Коростенському районі Житомирщини. Жодних небезпечних пристроїв та речовин не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко зазначила, що в потязі перебували близько 500 пасажирів.

«Правоохоронці евакуювали близько 500 пасажирів цього потягу, а також розпочали ретельне обстеження вагонів. На даний час обстеження завершено, жодних вибухо-небезпечних чи інших предметів, які можуть становити загрозу безпеці пасажирів не виявлено, відтак потяг продовжив рух. Поліцейські встановлюють автора повідомлення, яке було зроблено на електронну пошту. Попередня кваліфікація події – стаття 258, «Терористичний акт» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном аж до 10 років», – розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 7 листопада поблизу залізничної станції Коростень у Житомирській області з потягу Львів-Київ евакуювали пасажирів, перевіряють повідомлення про замінування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг Коростень замінування поліція 
Матеріали по темі