Суспільство

У Новограді-Волинському поховали загиблого бійця 30-ї бригади Олександра Атаманенка

11 November 2019, 13:55

У Новограді-Волинському Житомирської області провели в останню путь бійця 54-го окремого розвідувального батальйону 30-ї окремої механізованої бригади Олександра Атаманенка.

Співчуття родині загиблого в соцмережі висловила Новоград-Волинська міськрада.

«Міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття родині Атаманенків з приводу тяжкої втрати - загибелі сина Олександра Атаманенка, бійця 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, та 54-го окремого розвідувального батальйону. В цей скорботний час ми з глибоким сумом і скорботою поділяємо ваше горе та підтримуємо вас. Вічна і світла пам’ять», - йдеться в дописі міськради від 10 листопада.


Того ж дня схожий допис з’явився на сторінці спільноти «54-й окремий розвідувальний батальйон».

«Сьогодні, 10 листопада 2019 року, в м. Новоград-Волинському провели в останній путь і попрощались з нашим побратимом, сослуживцем, другом, товаришем, однокласником - лейтенантом Олександром Атаманенком на псевдо «Атаман», бійця 54 ОРБ. Мама залишилась зовсім сама», - йдеться в повідомленні за підписом 54-ї бригади.

На запитання Житомир.info про вік та обставини загибелі бійця побратим загиблого Олександр Ламбурський у фейсбуці прокоментував лише: «Не вберегли».

Інших подробиць станом на 13.40 з’ясувати не вдалося.

Як повідомляв Житомир.info, 17 жовтня 2019 року Житомир.info стало відомо, що в зоні ООС загинув житель Чуднівського району Житомирської області Вадим Прокопенко, 1999 року народження. Хлопець з багатодітної сім’ї, військовий-контарктник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боєць АТО ООС Атаманенко  
Матеріали по темі