Події

​Поліція затримала чоловіка, який у під’їзді будинку на Богунії з ножем напав на житомирянку та забрав сережку

12 November 2019, 12:35

Вечері 9 листопада на 34-річну житомирянку у під’їзді будинку по вулиці Клосовського, 10 у Житомирі напав незнайомий чоловік з ножем та вимагав віддати ювелірні прикраси. Жінка зняла одну сережку та знепритомніла. Поліцейські встановили причетність до нападу 34-річного житомирянина.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«11 листопада розшуківці місцевого відділу поліції встановили причетність 34-річного жителя обласного центру до нападу кілька днів тому на житомирянку. Нині чоловік під вартою. Увечері суботи 34-річна житомирянка поверталася додому близько 20.40. Коли жінка зайшла у під’їзд, за нею заскочив незнайомець, а ще за мить чоловік приставив ножа до її шиї й почав вимагати віддати ювелірні прикраси. Заявниця зняла з себе сережку і передала нападнику, після чого їй стало зле. Чоловік покинув непритомну жінку і втік», – йдеться у повідомленні.

Потерпілою виявилась житомирянка Світлана Бродецька. У одній із спільнот у мережі Facebook жінка розмістила допис з прикметами нападника.

«Житомир!!! SOS!!! Клосовського, 10. На мене тільки що напали у власному під'їзді. Чоловік середньої статури, середнього зросту, сіра з чорним куртка, сіра або чорна кепка. Вимагав золото з ножем до шиї. Бережіть себе і будьте уважними. Якщо будете бачити таку сережку, знайте, що вона вкрадена. Другу він чекати не став так як мені стало погано», – йдеться у дописі.

Скріншот допису Світлани Бродецької станом на 12.11.2019

На сайті ГУНП у Житомирській області повідомляють, що поліцейські кваліфікували вказану подію як розбійний напад і у рамках розслідування розпочали встановлення усіх обставин. Серед інших заходів було складено фоторобот підозрюваного, а також проводились перевірки обставин. У результаті розшуківцям вдалось встановити ломбард, до якого того ж вечора була здана прикраса жінки. У подальшому це дозволило з’ясувати і особу нападника.

«Ним виявився 34-річний житель обласного центру. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів», – розповів начальник Житомирського ВП Сергій Крошко.

Підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.Відповідно до санкції статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, карається позбавленням волі на термін від 3 до 7 років.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, поліція розслідує розбійний напад на пенсіонерів, який трапився в ніч на 30 липня у Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад ніж сережка поліція Житомир  
Матеріали по темі