Влада

Мер Житомира підписав розпорядження про призначення місцевого активіста керівником комунального підприємства

15 November 2019, 13:40

З 19 листопада житомирське КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» очолить новий керівник.

На сайті Житомирської міськради від 14 листопада опубліковане розпорядження мера «Про призначення на посаду директора комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради Шевчука О.А.»

«Призначити з 19 листопада 2019 року Шевчука Олександра Анатолійовича на посаду директора комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», – йдеться у розпорядженні.


Скріншот розпорядження

Нагадаємо, житомирянин Олександр Шевчук 11 листопада 2019 року подав декларацію кандидата на посаду директора комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради.

У коментарі для Житомир.info від 12 листопада 2019 року заступниця мера Житомира Марія Місюрова зазначала, що попередня керівниця комунального підприємства Інна Сергійчук з 18 листопада звільняється з посади директора за згодою сторін. А новим керівником комунального підприємства буде Олександр Шевчук.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році Олександр Шевчук балотувався до Житомирської міської ради від партії «Громадський рух «Народний контроль». На той час Шевчук був студентом Житомирського держаного технологічного університету і членом партії, від якої балотувався.

На позачергових парламентських виборах 2019 року Олександр Шевчук був зареєстрований уповноваженою особою партії «Слуга народу» в Житомирській області.

Олександр Шевчук тривалий час вів власний блог Житомир.info, де позиціював себе як студентського активіста.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шевчук КП розпорядження призначення директор комунальне підприємство Об’єднана дирекція кінотеатрів міста  
Матеріали по темі