Влада

Президент призначив голів трьох РДА у Житомирській області

15 November 2019, 14:31

Президент Володимир Зеленський 15 листопада призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій.

Відповідні розпорядження 15 листопада опублікували на офіційному сайті президента.

У розпорядженнях зазначено, що головою Чуднівської районної державної адміністрації призначено Хомича Олександра Степановича, головою Коростенської РДА – Тарасюка Юрія Володимировича, головою Бердичівської РДА – Димидюк Людмилу Вікторівну.

Зазначимо, що на засіданні 9 жовтня Кабінет міністрів розглянув проєкти указів та розпоряджень президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій, зокрема: голови Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області – Димидюк Людмили Вікторівни, голови Житомирської районної державної адміністрації – Оханського Юрія Миколайовича, голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області – Хомича Олександра Степановича.

16 жовтня пресслужба Кабміну повідомляла, що Уряд на своєму засіданні схвалив призначення Тарасюка Юрія Володимировича головою Коростенської РДА.

Довідково

Димидюк Людмила Вікторівна до 7 листопада 2018 року працювала на посаді заступника голови Бердичівської райдержадміністрації. 20 вересня 2019 року вона оприлюднила декларацію кандидата на посаду голови цієї РДА. За 2018 рік вона отримала 408 тис. 783 грн зарплати в райдержадміністрації та 18 тис. 600 грн соціальної допомоги від управління праці та соцзахисту.

Хомич Олександр Степанович 25 вересня 2019 року подав декларацію кандидата на посаду голови Чуднівської РДА. Зазначається, що він проживає у Бердичеві, у 2018 році зарплату за основним місцем роботи отримував у ТОВ «Галіївський маслозавод» - 50 тис. 939 грн та ТОВ «Житомирський молочний завод» - 6 тис. 305 грн. Також за рік він отримав 17 тис. 520 грн пенсії.

Тарасюк Юрій Володимирович прописаний у Новограді-Волинському, фактично проживає у Житомирі: з лютого 2014 року в квартирі загальною площею 50,64 кв.м., яка належить Назаренко Тетяні Володимирівна. У дружини з серпня 2014 року в селі Оліївка Житомирського району є земельна ділянка площею 994 кв.м. 29 березня 2018 року Тарасюк оприлюднював декларацію перед звільненням з посади старшого слідчого Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповідав, що скоро сім райдержадміністрацій матимуть керівників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент голова РДА  
Матеріали по темі