Події

​У смертельній ДТП неподалік Житомира загинув 46-річний водій скутера. Подробиці

21 November 2019, 11:06

У зіткненні з легковиком на дорозі до селища Новогуйвинське Житомирського району загинув 46-річний водій скутера.

Подробиці фатальної ДТП, що сталася 21 листопада близько 7:45 неподалік с. Гуйви Житомирського району, опублікували на сайті ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, на автошляху між с. Гуйвою та смт Новогуйвинським зіштовхнулися автомобіль Toyota Corolla під керуванням 31-річного жителя Житомирського району та скутер Speed Geer, за кермом якого перебував 46-річний місцевий житель, які рухалися назустріч одне одному. У результаті ДТП скутерист загинув», - інформує сайт поліції.

На місці події побував оператор Житомир.info. На краю шляху лежав скутер і загиблий водій, трохи далі в кюветі стояв легковик. Шолом скутериста відлетів на десяток метрів.


На місці події працювали слідчі, прибула швидка. Причини та обставини ДТП встановлюють.

Поліція закликає водіїв двоколісних транспортних засобів дотримуватися правил дорожнього руху, дбати про справність своїх двоколісників та одягати захисні шоломи.

Нагадаємо, вранці 21 листопада 2019 стало відомо, що на дорозі до селища Новогуйвинське Житомирського району автомобіль на смерть збив скутериста.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2019 в Житомирській області 26-річний мопедист загинув від зіткнення зі стовпом, а наступного дня в Олевському районі Житомирської області перекинувся мікроавтобус, через що загинув 21-річний хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія загиблий скутерист  
Матеріали по темі