Події

​У Житомирській області перекинувся мікроавтобус: загинув 21-річний хлопець, ще один травмувався

18 November 2019, 11:12

Близько 6:00 год 16 листопада на автодорозі між селами Майдан Копищанський та Копищем Олевського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 21-річний хлопець.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Opel Vivaro, рухаючись у напрямку с. Копища, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де автомобіль кілька разів перекинувся. У результаті ДТП один з чоловіків, що перебував в автомобілі, 21-річний житель району, загинув на місці події. Другий - 24-річний місцевий житель, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до травматологічного відділення Олевської рай лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють обставини ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

За словами місцевих жителів, хлопці були не тверезі.

«Люди розповідали, що цей хлопець, який загинув, мав купувати цю машину у власника і попросив проїхатись. Сильно розігнався, почали перевертатися і вилетіли з машини. У цього, що був за кермом – зламаний хребет і сильні забої внутрішніх органів, він одразу помер. У другого хлопця щось з ногою і теж пошкоджені внутрішні органи. Кажуть, що з машини там нічого не лишилося і вони обидва були п’яні», – розповіла Житомир.info читачка.

Як повідомляв Житомир.info,15 листопада Volkswagen на смерть збив пішохода на житомирській трасі, а 26-річний мопедист загинув від зіткнення зі стовпом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Копище мікроавтобус 
Матеріали по темі