Економіка

Фірма «Бахмачгазбудсервіс» виграла четвертий тендер на ремонт доріг у Бердичеві, дешевші пропозиції в ОДА відхилили

5 December 2019, 15:58

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА підписав договір з ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Вінницька в місті Бердичів. Вартість договору складає 4 млн грн, роботи мають завершитися до 1 липня 2020 року.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 4 грудня на ресурсі ProZorro. Фінансування робіт здійснюється за кошти обласного бюджету. Очікувана вартість закупівлі становила 5 млн 642 тис. 377 грн.

Учать у відкритих торгах, які були оголошені 8 жовтня 2019 року управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА, взяли п’ять фірм: ТДВ «Шляхове будівельне управління №35»з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 599 тис. 999 грн, ПП «Ак-Інвестбуд» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 600 тис. грн, ТОВ «Асфальт плюс» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 996 тис. 521 грн, ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» з остаточною ціновою пропозицією у 4 млн грн та ПП «Артембуд» з остаточною ціновою пропозицією у 4 млн 700 тис. грн.


Пропозицію ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» відхилили через не наданий розрахунок, що підтверджує вартість оренди машино-години орендованої техніки, яка буде застосовуватися для виконання замовлення (за його наявності).

Зареєстроване ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» у місті Житомир по вулиці Покровська, 203. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 400 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Галина Миколаївна Кичкирук (60%), серед співвласників – колишній народний депутат від Бердичівського округу Олександр Ревега (10%).

Пропозицію ПП «Ак-Інвестбуд» відхилили через ненаданий розрахунок, що підтверджує заробітну плату згідно чинного законодавства.

Зареєстроване ПП «Ак-Інвестбуд» в Вінницькій області, Козятинському районі, селі Жежелів. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал – 20 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Ашот Князевич Карапетян.

Пропозицію ТОВ «Асфальт плюс» відхилили через наданий відгук від замовника, що не завірений уповноваженою особою замовника.

Зареєстроване ТОВ «Асфальт плюс» в місті Житомир по вулиці Вітрука, 9. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал – 5 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Размік Ванікович Петросян.


Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, в особі заступника начальника управління – начальника відділу технічного нагляду Управління впровадження проектів будівництва Сергія Сорокіна 3 грудня 2019 року підписав договір з ТОВ «Бахмачбудсервіс».

ТОВ «Бухмачгазбудсервіс» зареєстроване в Київській області, Києво-Святошинському районі, селі Петропавлівська Борщагівка по вулиці Черкаська, 26. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал - 90 тис. грн. Кінцевими бенефіціарними власниками є Артак Бабкенович Сагателян та Наталія Григорівна Добролежа.


Це вже четвертий договір ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» на капітальний ремонт вулиць в місті Бердичеві. 21 листопада управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА підписало два договори з ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Зоряна та вулиці Реготуна в місті Бердичеві, вартість договорів склала, відповідно, 1 млн 535 тис. 59 грн та 1 млн 534 тис. 267 грн. Ще один договір вартістю 8 млн 533 тис. 168 грн на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Житомирська в місті Бердичів, 3 грудня підписав департамент регіонального розвитку.

В усіх закупівлях пропозиція «Бахмачгазбудсервісу» була найдорожчою, а дешевші в ОДА відхиляли.

У чотирьох закупівлях на капітальний ремонт доріг у Бердичеві конкурентами ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» виступали дві фірми: ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» та ПП «Ак-Інвестбуд». Їхні пропозиції були дешевші, але їх відхиляли. Тричі пропозицію житомирського ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» відхилили через не наданий розрахунок, що підтверджує вартість оренди машино-години орендованої техніки, яка буде застосовуватися для виконання замовлення (за його наявності), один раз – через надану довідку про незалучення субпідрядника, в якій невірно зазначено назву предмета закупівлі. Пропозицію вінницького ПП «Ак-Інвестбуд» двічі відхиляли через ненаданий розрахунок, що підтверджує заробітну плату, згідно чинного законодавства, і двічі через неподання розрахунку договірної ціни протягом одного робочого дня.

Двічі конкурентами у відкритих торгах були ТОВ «Асфальт плюс» та ПП «Артембуд». Пропозицію житомирського ТОВ «Асфальт плюс» двічі відхилили через наданий відгук від замовника, що не завірений уповноваженою особою замовника. В оприлюдненій тендерній документації видно, що в ТОВ «Бахмачгазбудсервіс», як і ТОВ «Асфальт плюс», наданий відгук від замовника не завірений уповноваженою особою, однак це не завадило визнати київське ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» переможцем.

Пропозицію одеського ПП «Артембуд» один раз відхилили через невірно вираховану середньомісячну заробітну плату на одного робітника в режимі повної зайнятості, а у закупівлі на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Вінницька пропозицію цієї фірми не розглядали, вона була найвищою із запропонованих на цьому тендері.

Нагадаємо, 26 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко вирішив припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури, яким керував Роман Крисюк, і відділу енергетичного менеджменту, який очолював Геннадій Забродський, до департаменту регіонального розвитку.

Як повідомляв Житомир.info, цьогоріч, станом на 26 листопада, управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирська ОДА підписало 23 договори з ремонту дорожнього покриття на загальну суму 235 млн 32 тис. 515 грн. Зокрема, з ПП «Автомагістраль» з Вишгородського району Київської області було підписано 14 договорів на загальну суму 127 млн 614 тис. 7 грн. У чотирьох тендерах, які були завершені в листопаді, вже після звільнення начальника управління Романа Крисюка, перемогу здобували фірми, які мали найвищу або одну з найвищих цінових пропозицій, дешевші пропозиції відхилялися. Детальний аналіз 23 тендерів читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА тендер дорога Бердичів 
Матеріали по темі