Фоторепортаж

​Очільник парламенту Дмитро Разумков у Житомирі. Фоторепортаж

9 December 2019, 12:40

9 грудня голова Верховної ради України Дмитро Разумков перебуває з робочим візитом у Житомирі.

Зранку він відвідав «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей», що на Коростишівській, 15. Тут очільнику Парламенту провели екскурсію навчальним закладом, під час якої він мав нагоду поспілкуватися з педагогічним колективом та ліцеїстами.

Далі Дмитро Разумков відвідав «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» на Чуднівському шосе, 1, де його зустріли противники будівництва АЗС на проспекті Незалежності у Житомирі. Після спілкування з протестувальниками голова Верховної ради оглянув центр реабілітації та поспілкувався з медпрацівниками.

Далі у програмі візиту Дмитра Разумкова до Житомира – спілкування з військовими 95-ї окремої десантно-штурмової бригади у військовій частині на Богунії. А в другій половині дня голова Верховної ради збирається відвідати кілька закладів у Бердичеві: фабрику одягу, центр позашкільної освіти ім. О. Разумкова та музично-драматичний театр на Європейській.

Детальніше про візит голови Верховної ради до Житомира дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, Дмитро Разумков як голова партії «Слуга народу» був у Житомирі 24 червня 2019 року: відвідав АТ Житомирський маслозавод «Рудь» та поспілкувався зі студентами і викладачами Державного університету «Житомирська політехніка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Разумков ВР  
Матеріали по темі