Фоторепортаж

Передсвяткова сесія Житомирської обласної ради у фотографіях

18 December 2019, 14:49

29-та сесія Житомирської обласної ради 18 грудня, напередодні свята Миколая, розпочалася з представлення нового заступника голови Житомирської ОДА та новопризначених голів РДА. Також на початку сесії голова облради Володимир Ширма поінформував присутніх про створення депутатської групи «Жінки за Житомирщину».

Заслухавши голову ОДА Віталія Бунечка, який говорив про фінансування футболу, депутати підтримали та затвердили обласний бюджет на 2020 рік.

Окрім того, депутати підтримали кандидатуру Романа Насонова на посаду директора Житомирського краєзнавчого музею, хоча представники колективу закладу висловили на сесії підтримку Миколі Весельському, який виконував обов’язки директора музею, але програв конкурс на цю посаду.

Під час сесії у коридорі, перед входом до сесійної зали, діяла виставка робіт народної творчості.

Сесія, яка розпочалася о 10:00 год., закінчилася близько 14:30 год. На завершення Володимир Ширма привітав усіх з прийдешнім святом та передав слово Віталію Бунечку, який побажав «подаруночків від Миколая, і ще різочок, а крадіям – наручників».

Нагадаємо, вранці 18 грудня кілька десятків вболівальників житомирського футбольного клубу «Полісся» зібрались на майдані Корольова. Вони прийшли, щоб висловити своє ставлення до новини про можливе припинення існування професійної футбольної команди міста у зв’язку з відсутністю фінансування. Фани спілкувались із головою ОДА, вигукували «Житомиру – футбол» і палили фаєри.

Як повідомляв Житомир.info, у цей же день, 18 грудня 2019 року, проходить і сесія Житомирської міської ради. Фоторепортаж з сесії – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада бюджет  
Матеріали по темі