Події

Ще у двох райцентрах Житомирської області закрили гральні клуби

6 January 2020, 10:48

Правоохоронці продовжують відпрацювання, направлені на викриття гральних закладів. Зокрема у ніч з 4 на 5 січня у смт Черняхові та Лугинах Житомирської області було припинено незаконне ведення грального бізнесу. Розпочаті кримінальні провадження.

Про це 6 січня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«4 січня на одній із вулиць смт Лугини поліцейські виявили заклад, в якому можливе здійснення азартних ігор через комп’ютерну систему та мережу Інтернет. У результаті проведених слідчих дій поліцейські вилучили із приміщення системні блоки, монітори, інше комп’ютерне обладнання та флеш-носії», – йдеться у повідомленні.

Після опівночі 5 січня працівники управління стратегічних розслідувань Департаменту СР НПУ зафіксували факт організації діяльності, пов’язаної з гральним бізнесом у приміщенні на одній з вулиць у смт Черняхові. Попередньо, відвідувачам надавався доступ до азартних ігор. У результаті проведеного невідкладного обшуку із закладу вилучили системні блоки та монітори, касовий апарат та інше майно, що може свідчити про протиправну діяльність.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом), у рамках яких триває встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.

Поліцейські області продовжують відслідковувати ситуацію щодо припинення грального бізнесу та закликають громадян у разі виявлення функціонування закладів для азартних ігор повідомляти за номером «102».

Як повідомляв Житомир.info, 3 січня 2020 року ГУ Нацполіції у Житомирській області інформувало про закриття двох гральних клубів – у Коростені та Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний бізнес гральний клуб  
Матеріали по темі