Місто

​Синоптики прогнозують у Житомирі поступове зниження температури та мокрий сніг

3 February 2020, 13:47

Упродовж робочого тижня, з 3 по 7 лютого, у Житомирі прогнозують поступове зниження температури та мокрий сніг.

Про це йдеться у повідомленні Житомирського обласного центру з гідрометеорології від 3 лютого 2020 року.

У вівторок, 4 лютого, у Житомирі хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу, вдень від 3 до 5 градусів тепла.

У середу, 5 лютого, хмарно. Вдень невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У четвер, 6 лютого, хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У п’ятницю, 7 лютого, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Температура вночі від 5 до 10 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів морозу.

За даними спостережень метеостанції Житомир, на початку лютого мінімальна температура спостерігалась у 2012 році і становила 28 градусів морозу, максимальна – у 2002 році - близько 10 градусів тепла.

Нагадаємо, у перші вихідні лютого в Житомирі синоптики прогнозували невеликий дощ і до 10 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода зима сніг  
Матеріали по темі