Події

​У Києві житомирська маршрутка з 10 пасажирами в’їхала у автомобіль таксі

9 February 2020, 09:26

8 лютого біля автостанції «Дачна» у столиці маршрутка «Житомир-Київ» в’їхала у легковий автомобіль.

Про це 8 лютого повідомило видання «Факти».

«У суботу, 8 лютого, в Києві на Житомирській трасі відбулась ДТП. Аварія сталася в столиці в другій половині дня неподалік від автостанції Дачна. За попередньою версією, посеред дороги зупинився автомобіль таксі «Дачія», який рухався в бік центра міста і був без пасажирів. Ймовірно, причиною зупинки стала технічна несправність. Через деякий час в легкове авто на повній швидкості врізалась маршрутка «Житомир — Київ». Після потужного удару «Дачію» відкинуло в праву смугу і развернуло на 180 градусів. 33-річного водія в критичному стані госпіталізували. Відомо, що в маршрутці знаходилось 10 пасажирів. Ніхто з них не постраждав, як і її водій», - повідомили «Факти».

Окрім того, dtp.kiev.ua повідомляє про нічну ДТП на проспекті Перемоги за участі автомобіля Nissan на житомирських номерах "АМ".

«Уночі 9 лютого в Києві на проспекті Перемоги, поблизу Повітрофлотського шляхопроводу, відбулась серйозна аварія. Зіштовхнулися Nissan та Audi. На щастя, обійшлося без постраждалих. ДТП сталося близько 1.40. Як розповів водій Audi Олександр, він їхав зі своєю дружиною по проспекту Перемоги в сторону центра. Після шляхопроводу загорівся червоний сигнал світлофора, через що він зупинився. У цей момент у нього влетів Nissan. Від удару Audi відкинуло на 20 метрів, а Nissan зачепив відбійник і пролетів ще біля 50 метрів. Проїжджаючі повз побачили аварію і кинулися на допомогу учасникам ДТП. Вони допомогли вибратися людям з пошкоджених автомобілів і викликали необхідні служби. Після того, як водій Nissan вийшов з авто, стало зрозуміло, що у чоловіка наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували йому пройти тест на наявність алкоголю в крові, але він відмовився. Транспортні засоби отримали серйозні пошкодження, у них повиривало колеса. Але дивом відбулись без постраждалих. Через аварію проїзд на частині проспекту Перемоги був обмежений. Подробиці події з’ясовуються», - йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2019 поліція Києва перевіряла повідомлення про постріли у рейсову маршрутку «Київ-Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ маршрутка  
Матеріали по темі