Місто

​«Трьом гусям» збираються дозволити провести грошову оцінку ділянки в центрі Житомира, де мають побудувати магазин з кафе та офісами

10 February 2020, 16:51

Житомирська міська рада збирається надати дозвіл ТОВ «Три гуся» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вулиці Лятошинського, що поряд з пішохідною Михайлівською.

Про це йдеться у проєкті рішення сесії, опублікованому 10 лютого на сайті Житомирської мерії.

«Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення суб’єктам земельних відносин згідно з додатком», - йдеться у тексті документу.

У додатку до даного проєкту пунктом 2 визначається ТОВ «Три гуся», якому, згідно з заявою від 11 березня 2019, надається дозвіл на проведення грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,0544 га по вул. Бориса Лятошинського, 3 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Фірма має діючий договір оренди земельної ділянки від 29 березня 2019 на 5 років з визначеною орендною платою 215120,29 грн на рік.

Скрін з додатка до проєкту рішення сесії

Наразі вказана ділянка на початку вулиці Лятошинського огороджена металевим парканом, обвішаним паперовими оголошеннями. На паркані розміщений паспорт об’єкту, за яким за цією адресою ведеться будівництво магазину з кафе та офісними приміщеннями. Замовник ТОВ «Три гуся».

Фото зроблене 31 січня 2020 року

Нагадаємо, кілька років тому кафе «Три гуся» знаходилось у палатці на вулиці Київській, біля кінотеатру «Україна». 30 листопада 2016 року сесія Житомирської міської ради прийняла рішення про надання дозволу ТОВ «Три гуся» на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,0198 га на вулиці Лятошинського, 3, що поруч з пішохідною Михайлівською.

Раніше, у вересні 2016, депутати прийняли рішення дозволити власникам кафе «Три гуся» розробити проєкт землеустрою на іншу земельну ділянку на Київській, 9, бо та, на якій знаходився заклад, заважала реконструкції тротуарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Три гуся кафе офіс Лятошинського 3 
Матеріали по темі