Місто

​У Житомирі збираються знести аварійні будівлі колишнього дитсадка, де тренувався «Беркут»

2 March 2020, 14:04

Будівлі колишнього дитсадка по провулку Річковому, 12-в у Житомирі, які експерти визнали аварійними і непридатними для подальшого використання, планують списати з балансу НВК №11 та демонтувати.

Про це йдеться в проєкті рішення сесії Житомирської міської ради «Про надання дозволу на списання та демонтаж будівель за адресою: м. Житомир, провулок Річковий, 12-в», опублікованому на сайті мерії 28 лютого.

«Надати дозвіл на списання комплексу будівель Дошкільного навчального закладу навчально-виховного комплексу №11 «літ.А», «літ.Б», «літ.В», «літ.Г, літ.К»», «літ.Е», «літ.Д», що знаходяться за адресою: м. Житомир, провулок Річковий, 12-в, з балансу Житомирського навчально-виховного комплексу №11, як таких, що у відповідності до акту про обстеження технічного стану конструкцій будівель розробленого інститутом «НДІпроектреконструкція» Житомирської філії від 12.02.2020 року, є аварійними та непридатними для подальшого використання (фізично зношені-100%) та підлягають демонтажу», - йдеться у проєкті рішення.

З метою недопущення виникнення аварійних ситуацій та нещасних випадків вказані будівлі планують демонтувати, замовником робіт з демонтажу збираються визначити управління капітального будівництва.

Нагадаємо, 22 січня 2020 року виконком прийняв рішення про проведення технічного обстеження будівель та споруд по провулку Річковому, 12-в, що на даний час не функціонують, але знаходяться на балансі НВК №11. Раніше тут знаходились дитячі ясла, а згодом аварійні будівлі використовував спецпідрозділ «Беркут», як базу для практичних навчань.

Фоторепортаж з занедбаного дитсадка по провулку Річковому, який використовували як базу «беркутівців», дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Річковий дитсадок демонтаж Беркут  
Матеріали по темі