Місто

​Управління житлового господарства придбало 370 табличок з назвами житомирських вулиць і провулків. Список адрес

3 March 2020, 12:20

Управління житлового господарства замовило понад 370 табличок з назвами житомирських вулиць і провулків та номерами будинків. Такі покажчики за 120 тис. грн виготовить нещодавно створене товариство «РБК «Бастіон».

Про це йдеться у звіті про укладений договір від 20 лютого 2020 року, опублікованому на ресурсі ProZorro.

У договорі, укладеному з ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія «Бастіон», йде мова про закупівлю 373 табличок-покажчиків з назвами вулиць, провулків та номерами будинків. Загалом, управління житлового господарства придбало за кошти міського бюджету 11 горизонтальних покажчиків та 362 – вертикальних за ціною 320 грн за одиницю. Таким чином, загальна вартість закупівлі склала 119 тис. 360 грн, без ПДВ. Адреси, за якими мають встановити нові таблички, зазначені у додатку до укладеного договору.




Скрін з додатку до договору

За даними ресурсу YouControl, ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія «Бастіон» зареєстрована в Житомирі на проспекті Незалежності, 55 чотири місяці тому - 21 жовтня 2019 року. Директор – Андрій Свинарчук. Компанія має 23 види діяльності, основним з яких є організація будівництва будівель. Засновниками є Валерій Василівський та Микола Хмельовський.

Як повідомляв Житомир.info, у березні минулого 2019 року управління житлового господарства придбало 296 табличок з назвами перейменованих вулиць за 100 тис. грн з ПДВ. Тоді таблички купували у ФОП Бондаренко В.С.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УЖГ табличка покажчик  
Матеріали по темі