Влада

​Голова Житомирської облради створив робочу групу щодо вивчення ситуації на підприємстві «М’ясомолторг»

5 March 2020, 11:54

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма створив робочу групу щодо вивчення ситуації на комунальному комерціалізованому підприємству «М’ясомолторг».

Про це Ширма повідомив на черговій сесії облради 5 березня.

«Я вчора підписав розпорядження про створення робочої групи. Тим більше, що було звернення керівника підприємства по ситуації, яка там склалася і може привести до техногенної катастрофи», - пояснив голова облради.

Станом на ранок 5 березня розпорядження на сайті облради не оприлюднене. Натомість 3 березня був опублікований проєкт рішення сесії про надання підприємству дозволу на отримання кредиту.

«Надати дозвіл Житомирському комунальному комерціалізованому підприємству «М’ясомолторг» Житомирської обласної ради на отримання кредиту від АТ «Ощадбанк» у сумі 2 500 000 грн строком на 5 років під 16,6% річних та 0,5% разової комісії від суми ліміту кредитування, зі щомісячним погашенням тіла кредиту і відсотків, до кінця 2020 року, під заставу обладнання, що буде придбане за кредитні кошти», - зазначалося в проєкті рішення.

Це питання включене до порядку денного чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, з 2015 року комунальне підприємство «М'ясомолторг» очолює Валерій Огороднік. В грудні 2019 року депутати проголосували за продовження контракту ще на 5 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: М'ясомолторг робоча група  
Матеріали по темі