Події

​У Малині 27-річний син вбив батька

10 March 2020, 12:27

У Житомирській області поліція розслідує вбивство сином батька, яке сталося 8 березня у Малині.

Про це 10 березня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась на світанку 8 березня у м. Малині. У результаті раптового конфлікту 27-річний чоловік вдарив свого батька і від отриманого тілесного ушкодження той загинув. Усі обставини та причини, що призвели до трагедії, поліцейські встановлюють у ході розпочатого кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Уранці 8 березня до Малинського відділення поліції зателефонувала жителька райцентру із повідомленням про раптовий вияв агресії в її 27-річного сина відносно батька, а потім і про убивство.

У найкоротший час за вказаною заявницею адресою прибули поліцейські. На місці застали трагедію. Удар господарським інструментом у голову для 48-річного чоловіка виявився несумісним з життям.

«Раніше жодних повідомлень про вчинення підозрюваним насильства до будь-кого із рідних до поліції не надходило. Молодий чоловік займався одним із силових видів спорту. Як ми тепер встановили, конфлікт між чоловіками розпочався ще напередодні увечері, але повідомлення про це надійшло, коли ситуація вже стала критичною», - розповів начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт.

Підозрюваного у вбивстві чоловіка поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Остаточні причини та обставини події з’ясовуються у рамках кримінального провадження, що триває за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. За чинним законодавством позбавлення життя людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня 2020 у Коростишеві чоловік зарізав сусіда, бо той заступився за собаку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Малин  
Матеріали по темі