Влада

Позачергова сесія Житомирської міської ради пройде в закритому режимі, планують розглянути 5 питань

16 March 2020, 19:24

Мер Сергій Сухомлин 16 березня підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Житомирської міської ради на ранок 17 березня.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», шістдесят п’ята (позачергова) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання відбудеться 17 березня 2020 року о 09:00 годині в залі засідань міської ради. У зв'язку з обмежувальними заходами щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об'єднаної територіальної громади - шістдесят п'ята (позачергова) сесія Житомирської міської ради буде проходити у закритому режимі. Для всіх громадян буде забезпечена онлайн трансляція», - йдеться у повідомленні.

На сесії планують розглянути п’ять питань – внесення змін до бюджету міської ОТГ та до чотирьох програм.

Нагадаємо, 16 березня Сергій Сухомлин розповідав, що на позачерговій сесії 17 березня планують зняти фінансування з ряду заходів й направити додаткові кошти на закупівлю обладнання, антибіотиків, засобів захисту й на додаткову муніципальну виплату лікарям Житомира.



Бліц-інтерв’ю від 16 березня з мером Житомира про готовність обласного центру до боротьби з поширенням коронавірусу читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, міськвиконком ухвалив рішення з 17 березня 2020 року закрити у Житомирі всі ринки та заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек та АЗС. Згодом з’явилося відеозвернення президента Володимира Зеленського, де він рекомендує Кабміну ввести по всій території України жорсткі карантинні обмеження, а в Житомирській та Чернівецькій областях запровадити режим надзвичайної ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія коронавірус карантин  
Матеріали по темі