Суспільство

​Військомати у Житомирській області призупинили весняний призов на строкову службу

18 March 2020, 11:09

У зв’язку з карантинними заходами через коронавірус COVID-19 весняний призов на строкову військову службу перенесли на травень-червень.

Про це 18 березня повідомили на сторінці Житомирського обласного військового комісаріату у Facebook.

«На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", Генеральним штабом Збройних Сил України опрацьовуються пропозиції по перенесенню термінів призову на строкову військову службу весною 2020 року на травень-червень. З метою збереження життя та здоров'я осіб призовного віку призупиняються заходи призову громадян на строкову військову службу пов'язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів з 18.03.2020 року до окремого розпорядження», – йдеться у повідомленні.

Читачі зазначають, що призовникам, які мали прибути до призовних дільниць наприкінці березня, телефонують з військомату і повідомляють, що призов переноситься. Дату не уточнюють.

Нагадаємо, міськвиконком ухвалив рішення з 17 березня 2020 року закрити у Житомирі всі ринки та заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек та АЗС. На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. У Житомирі з 18 березня частина приміських маршруток припиняє роботу.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 20.00 год 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних: один у Чернівецькій області та один у Радомишлі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призов строкова служба військомат  
Матеріали по темі