Здоров'я

Житомирський центр медико-санітарної допомоги розробив анкету, яку пропонує заповнити тим, хто приїхав з-за кордону

21 March 2020, 11:09

Житомирський центр медико-санітарної допомоги розробив анкету – повідомлення для мешканців ОТГ, які повернулися з країн, де розповсюджений коронавірус (COVID-19) та/або підозра на захворювання на коронавірус.

Про це 20 березня повідомив пресцентр Житомирської міської ради.

«Таке опитування стане у нагоді лікарям для спостереження за станом здоров’я громадян та надання їм відповідних рекомендацій», – зауважують пресцентрі.

Громадян закликають бути свідомим та відповідальним, адже від цього залежить ефективність протиепідемічних заходів, які проводяться на території громади.

Заповнити анкету можна за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSclQWmsgvFs2SVQ0N…/viewform .

За консультацією до Центру первинної медико-санітарної допомоги можна звернутися зателефонувавши за номерами: (0412) 432-000, 0800335251.

Нагадаємо, під час брифінгу 19 березня 2020 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив, що житомирян, які повертаються з-за кордону, будуть зустрічати в аеропорту та на залізничному вокзалі у Києві й пропонуватимуть пройти тести на коронавірус, а у місті на період карантину хочуть скасувати пільговий проїзд.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 10:00 21 березня 2020 року в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦМСД анкета коронавірус  
Матеріали по темі