Влада

На перевезення житомирян, які повертаються з-за кордону, з міського бюджету виділили 78 тис. грн

24 March 2020, 10:11

Виконком виділив кошти з резервного фонду міського бюджету на перевезення житомирян, які повертаються з-за кордону.

Рішення ухвалили на позачерговому засіданні 24 березня.

«Пропонується розподіл коштів резервного фонду на відшкодування витрат, пов’язаних з перевезенням мешканців Житомирської громади з країн розповсюдження гострої респіраторної хвороби, тобто – з залізничних станцій, автовокзалів, аеропортів та ін. Сума відповідно до пропозицій управління транспорту – 78 тисяч гривень», - повідомила директор фіндепартаменту Діна Прохорчук.

Члени виконкому одноголосно підтримали цю пропозицію.

Також були виділені кошти на виплату матеріальних допомог.

«Відповідно до пропозицій депутатів Житомирської міської ради ми спрямовуємо кошти на виплату матеріальної допомоги департаменту соціальної політики. Відповідно до фактично наданих заяв сума буде становити 68 тисяч гривень», - доповіла директор департаменту бюджету та фінансів.

На засіданні були присутні 9 членів виконкому з 10, відсутня секретар міської ради Наталія Чиж.

Нагадаємо, 20 березня з центрального залізничного вокзалу Києва двома автобусами організовано забрали більше 50 людей – жителів Житомира та Житомирського району. 23 березня у Києві зустріли ще два спецпотяги, в яких було 35 житомирян.

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської міської ради на позачерговій сесії 17 березня 2020 року виділили 26,4 млн грн на заходи з подолання коронавірусу. З цієї суми, за словами мера Сергія Сухомлина, приблизно 10 млн грн піде на закупівлю медичного обладнання й майже 12 млн грн – на додаткову оплату роботи лікарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком бюджет коронавірус  
Матеріали по темі