Здоров'я

Сергій Сухомлин розповів про стан житомирян, які приїхали спецпотягом із-за кордону

24 March 2020, 09:30

У Житомирі станом на 08.00 год. 24 березня нових хворих з підозрою на коронавірус COVID -19 немає. Житомирян, які напередодні повернулись спецпотягами із-за кордону оглянули лікарі і відправили на самоізоляцію.

Про це Сергій Сухомлин написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Станом на 8:00. Ситуація по лікарнях міста залишається незмінною. Нових підозр на #COVID —19 не було. Житомирян, яких ми зустріли зі спецпотягів (перший потяг — 12, другий — 23), одразу перевірили лікарі. Їм зробили необхідні тести. Люди дали розписки, що будуть дотримуватися правил домашньої самоізоляції. У поліції є вся інформація, вони контролюватимуть процес разом з сімейними лікарями. Одна родина виявила бажання самоізолюватися не вдома. Її ми розмістили в іншому місці», – написав мер».

Нагадаємо, мер Житомира пояснив, як борються з коронавірусом за бюджетні кошти і чи припинять роботу громадського транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, о 16.00 год. 23 березня лабораторний центр повідомив, що у двох хворих з Житомира та ще у трьох пацієнтів з районів не підтвердився коронавірус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус мер самоізоляція підозра  
Матеріали по темі