Фоторепортаж

Привезуть продукти, каву, сумочки, лотереї і саджанці: оголошення на житомирських магазинах про дистанційну роботу. Фоторепортаж

30 March 2020, 14:44

Карантинні заходи, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, змусили підприємців оперативно підлаштовуватися під вимоги часу й ситуації.

Не розгубилися, зокрема, власники дрібного житомирського бізнесу й перейшли на дистанційну роботу. На зачинених магазинах, кіосках на ринку все частіше можна побачити об'яви з координатами продавців. Купити електроінстументи, домашній текстиль, продукти, замовити готову їжу та навіть каву спокійно можна не виходячи з дому та не вистоюючи чергу на пошті чи у супермаркеті.

Замовити можна і одяг, взуття, сумочки, іграшки, квіти, саджанці, лотерейні білети, послугу ламінування та багато іншого.

30 березня ми зібрали невеличку частину оголошень, розклеєних на дверях та вікнах магазинів і кіосків у центрі міста.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2020 року на позачерговому засіданні міськвиконкому ухвалили рішення про закриття усіх закладів у Житомирі, крім продуктових магазинів, аптек та АЗС. Рішення торкнулося і закладів ресторанного господарства, кафе та кав’ярень, які з 19 березня 2020 року мають призупинити свою роботу (крім доставки на замовлення). Однак згодом, за рекомендацією Міністерства економіки України та аби не зірвати посівну, було дозволено в умовах карантину працювати закладам, що реалізовують насіння й саджанці, а також зоомагазинам, з обов’язковим дотриманням усіх санітарно-гігієничних норм. Відповідне рішення виконком прийняв 26 березня.

Як житомирян попереджають про обмеження в роботі аптек і магазинів, дивіться у фоторепортажі від 23 березня 2020 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оголошення магазин дистанційна робота  
Матеріали по темі