Події

У Житомирській області хлопець під час сварки травмував сокирою батька і матір, 41-річний чоловік помер у лікарні

6 April 2020, 10:24

У Баранівському районі Житомирської області 20-річний хлопець під час сімейного конфлікту тяжко травмував обох батьків. Поліцейські затримали парубка.

Про це 6 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Напередодні, 5 квітня, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію двох жителів с. Табори з травмами різного ступеня тяжкості. За підозрою у їх нанесенні працівники Баранівського відділення затримали 20-річного сина потерпілих.

«Безпосередньо у селі поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що у будинку, де розгортались події, проживає подружжя та двоє синів. Тієї ночі вдома був старший з них. Близько півночі 5 квітня він викликав екстрену медичну допомогу для травмованих батьків. Під час перевірки обставин події, поліцейські попередньо встановили, що між рідними виник конфлікт на побутовому ґрунті. У розпалі емоцій від звинувачень, що лунали на його адресу, син схопився за сокиру», – інформують у поліції.

У результаті у батька діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, а у матері – травму ока. Обох госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. 6 квітня 41-річний чоловік від отриманих ушкоджень помер.

«Усі обставини події, зафіксовані на місці, вказують на причетність хлопця до неї, хоча спочатку він стверджував протилежне. Мовляв, коли повернувся додому, то застав батьків у такому стані. Однак під впливом зібраних доказів та, заплутавшись у власних словах, парубок таки розповів, що відбулось», – прокоментував начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Нині поліцейські перевіряють отриману інформацію у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до законодавства за подібні дії визначено покарання у вигляді позбвлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 8 березня 2020 року в місті Малин Житомирської області 27-річний молодик вдарив свого батька господарським інструментом по голові, від отриманого тілесного ушкодження 48-річний чоловік помер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство травмування сокира Баранівський район  
Матеріали по темі