Події

​У Малині Audi в’їхала у магазин: одна людина загинула та двоє травмовані

7 April 2020, 12:08

У Малині близько 03:20 год. 7 квітня Audi в’їхала у магазин. У результаті ДТП один пасажирзагинув, ще один та водій отримали травми. Поліція проводить розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що 24-річний житель Овруцького району, керуючи автомобілем Audi, на вулиці Грушевського не впорався з керуванням та виїхав на стоянку магазину, де здійснив зіткнення із стіною приміщення. У результаті ДТП один пасажир загинув на місці, а інший - отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні. Водій автомобіля отримав легкі тілесні ушкодження, у нього здійснено забір крові для проведення дослідження щодо вмісту алкоголю. Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня на перехресті в Коростені ВАЗ не пропустив «швидку», яка везла дитину: один загиблий, троє травмованих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин магазин Audi поліція  
Матеріали по темі