Здоров'я

У Житомирській області на коронавірус захворіла працівниця міської ради, частина колег на самоізоляції

21 April 2020, 11:32

Частина працівників Олевської міської ради з 21 квітня знаходяться на самоізоляції. У колеги напередодні діагностували коронавірус.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови Олександр Ніколайчук.

«Стосовно інформації про захворюваність нашої колеги, так дійсно на привеликий жаль дана інформація підтвердилась, але Олевська міська рада продовжує здійснювати свою поточну діяльність і не закривається. Разом з тим інші колеги, які потенційно могли з нею комунікувати, зараз перебувають вдома на відповідальній самоізоляції. Стосовно випадку про можливі захворюваності на коронавірус матір’ю та дитиною в селі Хочево, то вона не підтвердилися і від сьогоднішнього дня знімаються будь-які обмеження стосовно діяльності дитячого відділення Олевської лікарні», – зазначив Олександр Ніколайчук.

У коментарі Житомир.info Олександр Ніколайчук уточнив, що хвора вже тиждень перебувала на лікарняному і спростував чутки про те, що міська рада закривається.

«За тиждень до Великодня наша працівниця пішла на лікарняний з симптомами ГРВІ. Вона спілкувалася із сімейним лікарем. Почали робити аналізи і вчора лабораторний центр підтвердив позитивний результат. У мережі почали поширювати інформацію, що рада закривається. Це неправда. У нас рада складається з двох корпусів: це ЦНАП і ще пару приміщень і все інше – другий корпус. Просто керівник апарату спільно із компетентними службами визначили коло осіб, з якими потенційно вона могла спілкуватися тиждень і два тому і попросили самоізолюватися. Всі інші продовжують працювати. Самоізольовані знаходяться під контролем лікарів», – сказав Олександр Ніколайчук.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня стало відомо, що в області кількість інфікованих зросла до 270: за добу підтвердили 44 випадки COVІD-19. Померло від ускладнень 6 жителів області, з яких один – за останню добу. Найбільше хворих наразі у м. Житомирі - 77 жителів.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 21 квітня в Україні зафіксовано 6125 хворих на коронавірус.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест зараження Олевська міська рада  
Матеріали по темі