Події

На півночі Житомирської області локалізували відкритий вогонь, рятувальники гасять окремі осередки тління

22 April 2020, 10:19

В Овруцькому районі Житомирської області локалізували пожежу трав’яного настилу та лісової підстилки в Виступовицькому лісництві та поблизу с. Острови. Рятувальники допомагають лісівникам гасити окремі осередки тління.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС України у Житомирській області.

«Станом на 7 год. 22 квітня пожежу трав’яного настилу та лісової підстилки в Виступовицькому лісництві Овруцького району локалізовано. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісового господарства, щодо гасіння окремих осередків тління трав’яного настилу, пеньків та деревини. о гасіння залучено 596 чоловік та 77 одиниць техніки, з них від ДСНС 72 чоловіки особового складу та 16 одиниць техніки.

Пожежу трав’яного настилу та лісової підстилки поблизу с. Острови Овруцького району локалізовано. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісового господарства, щодо гасіння окремих осередків тління трав’яного настилу, пеньків та деревини. До гасіння залучено 137 чоловік та 18 одиниць техніки, з них від ДСНС 24 чоловіки особового складу та 6 одиниць техніки», – йдеться у повідомленні.

Як люди рятувалися від вогню та який вигляд мають села в Житомирській області після лісових пожеж дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 21 квітня у Житомирській області лишився один нелокалізований осередок масштабної лісової пожежі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруцький район пожежа ліс рятувальники  
Матеріали по темі